Гидкі жарти Петросяна і “бісогін”-Михалков. Що показували в новорічну ніч на росТБ


09:5802.01.2023

«Если ты поел, помылся, дома у тебя тепло, значит, русским ты родился — со страною повезло», – так на “Голубом огоньке” жартував нафталіновий Євгеній Петросян, який був частиною всеросійського свята.

Про це повідомляє Медуза.

“Россия 1” ще в листопаді обіцяла забезпечити глядачам “новорічний настрій, незважаючи на всі зміни в країні та світі”. І “Голубой огонек” проходить у традиційному форматі: святкові привітання від гостей чергуються з музичними номерами. Поліна Гагаріна, Валерій Сюткін, Сергій Лазарєв співають пісні з радянських фільмів, Микола Расторгуєв, Олег Газманов, Шаман – власні хіти. Серед гостей у залі цього разу не тільки зірки, а й військові, які приїхали з України, – “головні герої нашого часу”. Учасників “легендарних батальйонів” Донбасу глядачам представляють “люди героїчної професії – воєнкори” Олександр Сладков і Євген Піддубний. Побажання – повернутися додому живими і щоб був мир, який “може настати тільки після нашої перемоги”.

З привітаннями виступають пропагандисти Володимир Соловйов, Євген Попов, Ольга Скабєєва, Дмитро Кисельов, який каже, що “країні потрібен чесний погляд на події, що відбуваються”.

Є й “гумористичні” номери – Євген Петросян розповідає стародавні анекдоти про українців і про ставлення до росіян за кордоном. Він завершує виступ віршиком: «Если ты поел, помылся, дома у тебя тепло, значит, русским ты родился — со страною повезло».

А весь день 1 січня державний телеканал “Россия 24” з другої години ночі показував авторську програму режисера Микити Михалкова “Бесогон”. Чому саме цей проєкт обрано як новорічний, не уточнюється.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube