Що там збили сьогодні в Енгельсі? Пишуть, то був не наш безпілотник, а дещо цікавіше


17:1929.12.2022

На території Енгельського району Саратовської області в четвер спрацювала система ППО. “Знищено непізнаний об’єкт”, – написав у телеграмі глава регіону Роман Бусаргін. Пізніше в четвер він написав, що системи ППО збили в Енгельському районі безпілотний літальний апарат.

“Унаслідок падіння осколків пошкоджено паркан приватного будинку, автомобіль і гараж, в одному з будинків вибило вікно на балконі. Інших пошкоджень немає. Люди не постраждали”, – зазначив, серед іншого, Бусаргін.

Нагадаємо, у Енгельсі в Саратовській області розташований військовий аеродром, де базуються стратегічні бомбардувальники. З нього, зокрема, злітають російські літаки, що атакують цілі в Україні. Аеродром, від якого до найближчої території, підконтрольної Україні, приблизно 700 кілометрів, уже двічі зазнавав атаки безпілотників. Загалом унаслідок цих ударів загинули шестеро російських військовослужбовців.

Так от, є інформація, яку також розповсюдило СтратКом ЗСУ, що сьогодні там був збитий не беспілотник. Принаймні про це пишуть російські військові пабліки.

Що там збили сьогодні в Енгельсі? Пишуть, то був не наш безпілотник, а дещо цікавіше 1
Що там збили сьогодні в Енгельсі? Пишуть, то був не наш безпілотник, а дещо цікавіше 3

Ну, якщо правда – нехай не в останнє.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube