Українка намагалася накласти на себе руки в Варшаві, коли дізналась про загибель доньки


10:3527.12.2022

В Польщі патрульні врятували жінку, яка кидалася під машини на дорозі з активним рухом.

Про це пише Se.pl.

У варшавському районі Урсинов 42-річна українка намагалася кинутися під колеса автомобілів на вулиці Комісії Народної Освіти. За кілька хвилин до цього жінка дізналася, що в Україні загинула її 20-річна донька.
Патруль міської поліції проїжджав по Служевецькій долині в напрямку Вілянова. У якийсь момент на правій смузі дороги охоронці помітили жінку, яка вибігала перед зустрічними автомобілями, змушуючи їх різко гальмувати. У ситуацію втрутилися правоохоронці. -Складалося враження, що ця людина хотіла кинутися під колеса автомобілів, що рухалися. Ми увімкнули проблискові маячки, зупинили поліцейську машину і підійшли до неї. Ми взяли її під руки і спустили з проїжджої частини, але вона продовжувала вириватися. Коли я почув, що вона кричить українською мовою, то одразу подумав, що її поведінка може бути пов’язана з війною. Я не помилився, – повідомив після втручання інспектор Гжегож Піщек.

Правоохоронці спробували поспілкуватися з жінкою. Контакт з нею був складним, вона не розмовляла польською мовою. Її намагалися заспокоїти, але нічого не дало бажаного ефекту. Після цього правоохоронці прийняли рішення викликати на місце події карету швидкої медичної допомоги. Це було пов’язано з тим, що було видно, що жінка переживає якусь драму.

-Для того, щоб зрозуміти, що сталося, медики звернулися до перекладача. Поспілкувавшись деякий час, перекладач пояснив, що жінка – 42-річна українка, яка щойно дізналася, що її 20-річна донька загинула – в результаті бойових дій. Тому вона вирішила, що не має сенсу жити далі, – додав інспектор Піщек.

Жінку залишили під наглядом лікарів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube