“Можем повторить”. Рашисти бикують вдома – повернулись з України і підірвали гранату біля кафе


13:2125.12.2022

П’яні мобілізований і доброволець, які повернулися з війни в Україні, підірвали гранату на парковці кафе у Воронезькій області.

Поранено перехожого, пошкоджено два автомобілі та будівлю кафе.

За даними джерел ASTRA, вибух стався близько першої години ночі 24 грудня в селищі Підгоренський на парковці кафе-готелю “Людмила” на вулиці Дачній.

Військовослужбовці в/ч 29760 – мобілізований сержант Артем Шаповалов (на фото) і доброволець рядовий Іван Кірєєвський разом із товаришами по службі (капітаном Сергієм Черданцевим і сержантом Муратом Шамільовим) приїхали з війни в Україні. За попередніми даними, у Воронезьку область вони приїхали у службових справах із Харківської області.

Увечері 24 грудня Шаповалов і Кірєєвський відпросилися в начальника в магазин, а самі вирушили в кафе “Людмила” в селищі Підгоренському. Там вони випивали спиртні напої і влаштували конфлікт із відвідувачами кафе, потім конфлікт переріс у бійку. У якийсь момент доброволець Кірєєвський дістав гранату “Ф-1” і підірвав її, кинувши на парковку кафе. Унаслідок вибуху поранено місцевого жителя – Сергія Черногорова, його госпіталізовано. Пошкоджень зазнали два автомобілі та будівля самого кафе.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube