В Україні створили штаб з організації роботи “пунктів незламності”


16:0023.12.2022

Уряд створив Координаційний штаб з питань розгортання та організації роботи “пунктів незламності”. Про це йдеться у постанові Кабміну №1418 від 20 грудня, пише Кореспондент.

Основними його завданнями є:

  •      сприяння координації діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, суб’єктів державного управління, а також приватної форми власності (за згодою) з питань розгортання та організації роботи “пунктів незламності”;
  •      підготовка пропозицій щодо утворення обласних штабів та Київського міського штабу з питань розгортання та організації роботи “пунктів незламності” із залученням до їхнього складу організаторів пунктів незламності;
  •      визначення шляхів та способів вирішення проблемних питань, що виникають при розгортанні та організації роботи “пунктів незламності”.

Координаційний штаб очолить віце-прем’єр-міністр України з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

До складу штабу увійдуть заступники міністрів та керівників центральних органів виконавчої влади, а також начальники (заступники начальників) обласних військових адміністрацій.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube