Батальон розвідників із Криму відмовився воювати в Україні – не через співчуття до українців


21:3420.12.2022

Російські військовослужбовці з розвідувального батальйону 127 розвідувальної бригади в/ч 67606, дислокованої у Криму, відмовилися від участі у бойових діях проти України. Про це повідомляють російські журналісти проєкту ASTRA.

У публікації йдеться, що інформацію про відмовників надали родичі військовослужбовців. За їхніми словами, причиною відмови стали великі втрати.

“Відмовилися, бо дуже великі втрати. Вони не хочуть даремно вмирати”, — сказав один із рідних військового, який підписав рапорт про відмову.

Також родичі військових повідомили, що попри відмову воювати батальйон із відмовниками досі перебуває на території України.

солдати Росії відмовилися воювати
Наказ про “сувору догану” командиру батальйону відмовників

Зазначимо, що в документі сказано, що росіяни відмовились виконувати бойові завдання 14 листопада 2022 року, а вже 22 липня були зроблені оргвисновки.

“Факт відмови військовослужбовців виконувати бойові завдання підкріплений рапортом на ім’я командира розвідувального батальйону підполковника Євграфова Андрія Васильовича… За низький рівень роботи з особовим складом підполковнику Євграфову Андрію Васильовичу оголосити сувору догану”, — йдеться у наказі командира частини.

Що було далі з тими, хто відмовився воювати, не відомо.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube