Днями буде 100 тисяч втрат окупантів. Заради чого? Відповіді ні у кого в Москві немає – Зеленський (ВIДЕО)


23:4819.12.2022

Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту – понад 1300 км активних бойових дій. Ще з травня окупанти намагаються зламати наш Бахмут, але час іде – і Бахмут ламає вже не тільки російську армію, а й російських найманців, що прийшли на заміну втраченій армії окупантів.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні.

“Лише вдумайтеся: Росія втратила в Україні вже майже 99 тисяч своїх солдатів. Днями буде 100 тисяч втрат окупантів. Заради чого? Відповіді ні у кого в Москві немає. І не буде.
Вони ведуть війну і витрачають життя людей – інших людей, не своїх близьких, не свої власні життя, а інших, – і лише тому, що якась там купка в Кремлі не вміє визнавати помилок і страшенно боїться реальності. Але реальність говорить сама за себе.
Я дякую всім нашим бійцям, які героїчно тримають Бахмутський напрямок, Соледар, Авдіївку, Марʼїнку, Кременський напрямкок та весь Донбас – регіон, який до приходу Росії був одним із найсильніших в Україні і який Росія руйнує просто до випаленої землі. Навіть така жорстокість ворогу нічого не дасть,” – сказав Зеленський.

Читайте: Залужний підтримав закон про посилення відповідальності військових і просить Зеленського його підписати (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube