У Масяні показали мобілізацію в РФ і кінець Путіна (ВIДЕО)


15:1019.12.2022

Російський мультиплікатор-опозиціонер Олег Куваєв випустив нову серію багатосерійного мультфільму Масяня. У ролику показано наслідки мобілізації у РФ, пише Кореспондент.

Також у 164-му епізоді під назвою Русофоб президент країни-агресора Володимир Путін, зображений монстром, який потрапляє до пекла.

Чоловік Масяні Хрюндель більше трьох місяців не виходив із дому, щоб не отримати повістку до військкомату. А коли, за словами дружини, півкраїни померло в Україні, а ще половина втекла за кордон, вони разом вирішили прогулятися Санкт-Петербургом.

Так пара побачила багато плакатів про те, що чоловікам треба померти за “Пиню”. Герої кажуть, що найбільший русофоб – це Путін, а війну в Україні називають безглуздою.

Потім вони зустріли монстра з гострими зубами та закривавленим тілом, якого зупинили “незаспокоєні душі дітей з малайзійського “Боїнга”. Вони й відправили Путіна до пекла.

Коли стало відомо, що безпеці росіян більше нічого не загрожує, герої подзвонили співвітчизникам із пропозицією повернутися, але ті заявили, що житимуть будь-де, тільки не в Росії.

Читайте: В РФ блокируют мультсериал “Масяня” – за серию о войне в Украине (ВИДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube