90-95% військової техніки відновлюється виїзними ремонтними бригадами Укроборонпрому (ВІДЕО)


06:3514.12.2022

Виїзні ремонтні бригади Укроборонпрому відновлюють 90-95% військової техніки безпосередньо на лінії зіткнення або у «сірій» зоні. Це ремонти різної складності, просто неба, за будь-якої погоди, вдень та вночі.

Як це відбувається, показала пресслужба ГК «Укроборонпром», передає Інше ТВ.

Особистий рекорд рембригади на цьому відео — 7 відновлених машин за добу трьома особами.

Виїзні ремонтні бригади Укроборонпрому відновлюють як українську, так і російську трофейну техніку.  

Часто у трофейних зразках бронетехніки наші військові знаходять награбовані у мирного населення речі: пилососи, чайники, кавоварки.

Як відбувається відновлення техніки на передовій?

Перше – розмова з екіпажем як до прибуття ремонтної бригади на передову, так і під час виїзду. Це дозволяє заздалегідь подбати про необхідні запчастини. Далі – огляд машини по прибуттю: максимально швидко встановлюють поломку і переходять до ремонту.

Військова техніка з тяжкими бойовими пошкодженнями відтягується на майданчики для ремонту або в безпечне місце, де її можна ремонтувати.

З перших днів повномасштабного вторгнення мобільні ремонтні бригади стали невидимим фронтом та швидкою допомогою для техніки ЗСУ.

Вони не вважають себе героями. Ремонтувати техніку на самій лінії зіткнення — це для них обов’язок і перед військовими, і перед країною. Та для нас вони – герої. Герої оборонки.

 Як повідомляло Інше ТВ, В Україні розробили дрон, який після ураження цілі зможе повертатися назад



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube