В УЗ розповіли про підготовку до можливого блекауту


10:4514.12.2022

У разі блекауту на вокзалах України діятимуть пункти обігріву з безперебійним електропостачанням, грубками на дровах, теплим одягом, інтернетом через Starlink.

У разі тривалого відключення електроенергії купити квитки на поїзди можна буде прямо у вагонах. Крім того, на випадок блекауту УЗ готується надавати й інші послуги. Про це представник пасажирського напрямку Укрзалізниці Анастасія Золотарьова розповіла в ефірі інформаційного телемарафону, пише Кореспондент.

“У разі тривалих відключень електроенергії Укрзалізниця дозволить пасажирам купувати квитки на вокзалах та потягах”, – зазначила представник УЗ.

В УЗ повідомили також, що для вокзалів підготовлено генератори та резерв тепловозів для поїздів. Усі електрички приміського руху резервують дизелями, але в Укрзалізниці не відкидають можливості зменшення частоти рейсів у разі надзвичайної ситуації.

У разі блекауту на вокзалах України діятимуть пункти обігріву з безперебійним електропостачанням, грубками на дровах, теплим одягом, інтернетом через Starlink. Деякі пункти вже обладнані дитячими зонами, місцями надання першої медичної допомоги та харчуванням міжнародної організації World Central Kitchen.

Читайте: Відключення будинку від теплопостачання у разі блекауту: експерт розповів, що обов’язково повинні знати мешканці



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube