І Україна, і росія за зиму планують підготуватися до контрнаступу. Перспективи для Україні більш оптимістичні – розвідка США


21:3804.12.2022

Розвідка США очікує на сповільнення бойових дій між Росією та Україною на кілька місяців. Обидві сторони планують підготуватися до контрнаступу після зими.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky.News

Американська розвідка вважає, що хоча президент Росії Володимир Путін “більш поінформований” про труднощі, з якими стикаються російські війська, незрозуміло, чи має він “повне уявлення про те, наскільки вони важкі”.

“Ми вже бачимо деякий зменшений темп конфлікту… і ми очікуємо, що це, ймовірно, буде те, що ми побачимо в найближчі місяці”, – сказала директор національної розвідки США Авріл Хейнс на щорічному форумі національної оборони в Каліфорнії.

Вона додала, що обидві армії впродовж зими будуть займатися переобладнанням та постачанням для контрнаступу навесні, але сказала, що існує “достатня кількість скепсису щодо того, чи будуть росіяни справді готові це зробити”, додавши, що перспективи для України є більш оптимістичними.

Хейнс сказала, що знищення критично важливої інфраструктури України з боку Росії мало на меті частково підірвати волю українців до опору, але додала, що розвідка не бачить “жодних доказів того, що це вдалося зараз”.

Як повідомляло Інше ТВ, Путін здивований провалом в Україні і може змінити свої цілі, але не на довго, – розвідка США



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube