Принципи використання піраміди аромату під час вибору парфумів до свята (ФОТО)


13:1630.11.2022

Кожна жінка, створюючи святковий образ, дуже ретельно обирає сукню, взуття на підборах та стильний вечірній макіяж. Проте завершають святкові підготування чарівні парфуми, які підкреслюють жіночність, сексуальність представниці прекрасної статі.

Розшифрування піраміди ароматів

Підібрати женские духи можна офлайн, відвідавши відповідний магазин, або з використанням інтернет майданчика https://parfumcity.com.ua/catalog/zhenskie-duhi. У такому випадку вдасться суттєво заощадити кошти. Проте значну кількість жінок зупиняє від такого придбання неможливість відчути приємний аромат. Але не варто засмучуватися, адже є інструкція, з використанням якої можна влучно підібрати парфуми для будь-якої жінки. До кожного аромату зазвичай додають спеціальний опис, або піраміду, яка повністю відображає склад парфумованої води. Не варто нехтувати особливостями шкіри, віком та стилем життя представниці прекрасної статі. Бо один аромат може розкриватися та відчуватися по іншому, через особливості шкіри жінки.

Принципи використання піраміди аромату під час вибору парфумів до свята (ФОТО) 1
Принципи використання піраміди аромату під час вибору парфумів до свята (ФОТО) 5

Принципи вибору жіночих парфумів в інтернет-магазині PARFUM CITY до свята:

  • Для розшифрування аромату користуються спеціальною пірамідою. У верхній частині піраміди містяться початкові ноти, які відчуваються одразу після нанесення туалетної води на шкіру. Зазвичай це дуже легкі компоненти, які швидко випаровуються, але проявляються протягом 15-20 хвилин, одразу після нанесення парфумів.
  • Після цього вступають в дію основні або серцеві ноти, які включають в себе більш стійкі компоненти. Зазвичай в якості основи використовують ноти трав, квітів, шкіри, хвої, чаю та мускату. Ці ноти звучать найдовше, протягом 3-4 годин, в залежності від стійкості продукції.
  • Останніми розкриваються базові або кінцеві ноти, які досить часто називають шлейфом.

Як обрати жіночі парфуми в інтернет-магазині PARFUM CITY?

Це досить умовне розподілення, а нотки розкриваються одна за одною, та поєднуються між собою у певній послідовності. Створення аромату починається з серцевини, навколо якої потім вибудовуються поверхневі ноти та шлейф. Змінюючи базові та поверхневі ноти, можна суттєво вплинути на сприйняття аромату в цілому.

Принципи використання піраміди аромату під час вибору парфумів до свята (ФОТО) 3
Принципи використання піраміди аромату під час вибору парфумів до свята (ФОТО) 6

Якщо ви не дуже полюбляєте експериментувати, то краще обрати тестер або пробник. Парфуми у невеликій упаковці, дозволять їх протестувати, розпізнати всі складові аромату, та зрозуміти, чи варто обирати великий флакон. Щоб заощадити кошти, віддають перевагу відомим ароматам, які зазвичай використовують на постійній основі. У такому випадку помилитися неможливо, але вдасться суттєво зекономити.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube