Міноборони передає зимову форму військовим, в Україні є форма навіть для вагітних (ВІДЕО)


10:0625.11.2022

Міністерство оборони передало Збройним силам України зимову форму, щоб забезпечити потреби військових у теплому одязі.

Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, – пише Укрінформ.

За останній тиждень Міноборони передало на потреби ЗСУ 42 тисячі пар зимового взуття, а ще – майже 10 тисяч бронежилетів і близько 9 тисяч шоломів.

На облік прийнято 63 тисячі одиниць зимових курток. Також до ЗСУ надійшло: 32 тисячі зимових шапок, майже 40 тисяч курток костюма утеплювача («фліска» – ред.), 190 тисяч комплектів натільної демісезонної та зимової білизни, понад 24 тисячі комплектів польових костюмів.

Щодо засобів індивідуального бронезахисту, то, сформований і утримується стабільний резерв: 200 тисяч бронежилетів і понад 100 тисяч шоломів.

«Ситуація із забезпеченням підрозділів постійно моніториться. Якщо надходять сигнали про відсутність, на них оперативно реагують», — резюмувала заступниця міністра оборони.

Як ми повідомляли, Україні піклуються не тільки про військових-чоловіків, але й про жінок, для яких розробили навіть бронежилети. Але виявляється, вже є форма навіть для вагітних.

Нагадаємо: По фігурі. Волонтери запускають пошив військової жіночої форми. Як отримати? (ФОТО)

Також ми повідомляли, що ЗСУ отримали від партнерів 300 тис. комплектів зимового одягу, це перевага, яку треба використати, – Воллес Поки не зрозуміло, чи цю форму передає Міноборони ЗСУ, чи мова йде про форму, виготовлену в Україні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube