Пес Патрон отримав титул UNICEF “Пес доброї волі”


09:1921.11.2022

Відомий пес на прізвисько Патрон отримав почесний статус UNICEF “Пес доброї волі”. Для цього було підписано Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляється на сторінці UNICEF і Патрона в Instagram, передають Новини.LIVE.

“Ми не можемо більше стримувати себе і мовчати про це. Відбулася унікальна подія в історії UNICEF. Вперше ми підписали Меморандум про співпрацю і надали почесний статус “Пес Доброї Волі” найвідомішому в Україні собаку Патрону”, — йдеться у повідомленні.

У повідомленні також зазначається, що пес багато означає для дітей України. Тому на підписання меморандуму було запрошено учасників уроку з мінної безпеки.

В UNICEF повідомили, що у Всесвітній День дитини, саме час звернути увагу світової спільноти на життя, яке мають українські діти.

“Вони чують сирени та живуть під час жорстокої війни. Усюди правила, обмеження: не для виховання, а для збереження життя. Таке дитинство не може існувати у 21 столітті. Але я справді вдячний усім, хто допомагає нам із ДСНС інформувати дітей цікавим способом: мультики, загадки, цікаві завдання. Це я зараз говорю про UNICEF, якщо що. Дякую всім працівникам UNICEF, які працюють заради життя кожної дитини”, — уточнили на сторінці Патрона.

Як повідомляло Інше ТВ, Пса Патрона нагородили дві ветеранські організації США



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube