В лікарню Риги прибула вже друга група поранених українських військових – їм нададуть багатопрофільну меддопомогу


22:5620.11.2022

До Ризької Східної клінічної університетської лікарні прибула друга група поранених українських солдатів чисельністю 17 осіб.

Пацієнтам проведуть діагностичні та різні лабораторні дослідження, а також нададуть багатопрофільну медичну допомогу.

Про це пише DELFI, передає Інше ТВ.

Після загального огляду пацієнтів з України розмістили у різних відділеннях Східної клінічної університетської лікарні для стаціонарного лікування. Лікарі мають кілька складних хірургічних операцій.

Лікарня забезпечить українським військовим реабілітацію та консультацію з лікарями різних спеціальностей, а також надасть усю необхідну медичну допомогу, повідомляє прес-служба установи.

Чотирьом українським пацієнтам буде потрібна реабілітація в Національному реабілітаційному центрі “Вайварі” (Юрмала). Спочатку для них проведуть комплексне обстеження та лише потім їх переведуть на реабілітацію.

У Латвію поранених українських військових з місця бойових дій було доставлено благодійною організацією M-Help.com на спеціально обладнаному автобусі. Директор організації Арвіс Рекетс регулярно організовує допомогу українським лікарням, займаючись постачанням медичного обладнання, медикаментів, технічних засобів, одягом для лікарів, медичних та гігієнічних товарів.

Ризька Східна клінічна університетська лікарня – найбільший медичний заклад у країні. Сюди приїжджають постраждалі люди з усієї Латвії. Щорічно у стаціонарі лікарні лікуються близько 70 тис. пацієнтів, у денному стаціонарі – понад 20 тис. пацієнтів, амбулаторне лікування проводять для 760 тис. пацієнтів.

Як повідомляло Інше ТВ, Президент Латвії закликав створити спецтрибунал для РФ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube