росія навесні почне мобілізовувати українців на тимчасово-окупованих територіях – Генштаб


20:3717.11.2022

У росії готують законопроект, яким передбачається з весни 2023 року легалізувати мобілізацію українців, які проживають на тимчасово-окупованих територіях. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, передає УНН.

Окрім того, за наявною інформацією, за попередній тиждень у виправних закладах російської федерації завербовано близько 650 ув’язнених. Їх направлено в Ростовську область для подальшої підготовки. Медична допомога зазначеній категорії осіб, у разі поранення, надаватиметься виключно в медичних закладах на тимчасово окупованих територіях України.

В окремих населених пунктах тимчасово зайнятої території Луганської області противник посилив адміністративно-поліцейські заходи. Зокрема, закрито в’їзди до населеного пункту Рубіжне з напрямків Кремінної та Варварівки. В місті обмежено переміщення цивільних осіб та посилено фільтраційні заходи.

Також в Маріуполі окупаційна влада планує розгорнути підрозділи росгвардії, особливого призначення та швидкого реагування, загальною чисельністю до 400 осіб.

Читайте: Мобілізація як помста. В рф забрали на війну депутата, який виграв вибори у воєнкома



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube