Підспівував Соловйову. СБУ затримала брехунця на Буковині – клепав фейки для «россия 1» (ФОТО)


19:3912.11.2022

СБУ затримала ворожого агітатора, мешканець Буковини готував фейки для ток-шоу Соловйова.

Кіберфахівці Служби безпеки викрили на Буковині ворожого інтернет-агітатора, який поширював дезінформацію про внутрішню обстановку в регіоні та дискредитував Сили оборони України. Серед його найпоширеніших «вкидів» – це дописи в забороненій соцмережі «Вконтакте» про нібито загострення суспільно-політичної ситуації в західній Україні через війну з рф. Також він «розганяв» брехню про діяльність державних органів влади, підрозділів українських військ та волонтерських організацій.

Серед адресатів цієї фейкової інформації був особисто кремлівський пропагандист Соловйов, з яким затриманий був на прямому зв’язку.

Підспівував Соловйову. СБУ затримала брехунця на Буковині - клепав фейки для «россия 1» (ФОТО) 1
Підспівував Соловйову. СБУ затримала брехунця на Буковині - клепав фейки для «россия 1» (ФОТО) 5

Саме йому агітатор допомагав формувати деструктивний контент для подальшого оприлюднення у провокаційних сюжетах і «ток-шоу» на телеканалі «россия 1».

Агітатор допомогав російському пропагандисту формувати деструктивний контент для подальшого оприлюднення у «ток-шоу» на телеканалі «россия 1».

Підспівував Соловйову. СБУ затримала брехунця на Буковині - клепав фейки для «россия 1» (ФОТО) 3
Фото СБУ
Підспівував Соловйову. СБУ затримала брехунця на Буковині - клепав фейки для «россия 1» (ФОТО) 4
Фото СБУ

Надаючи допомогу ворогові, чоловік сподівався отримати громадянство рф та оселитися в одному з населених пунктів підмосков’я. З’ясувалося, що він свого часу мав адвокатську практику. Після початку повномасштабного вторгнення мешканець Буковини активно закликав у соцмережах до підтримки окупантів, а також виправдовував їхні воєнні злочини.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube