“Сьогодні історичний день – ми повертаємо південь нашої країни”, – Зеленський (ВІДЕО)


20:0411.11.2022

Командування Сил спеціальних операцій опублікувало щемливе відео із центра Херсона та сотнями українців, які вийшли в центр міста з державними прапорами.

“Щемлива і радісна зустріч: воїни ССО України у звільненому Херсоні.

Емоції українців, які мужньо чекали деокупації міста і сьогодні зустрічають своїх захисників – неймовірні”.

 “Сьогодні історичний день – ми повертаємо південь нашої країни. Станом на зараз наші оборонці (перебувають – ред.) на підступах до міста (Херсона – ред.). Залишається вже зовсім трохи – починаємо заходити. Але спеціальні підрозділи вже у місті.

Херсонці чекали і ніколи не відмовились від України. Надія на Україну завжди виправдовується – Україна завжди повертає своє”.

І навіть коли ще місто не повністю очищене від ворожої присутності – самі херсонці вже прибирають з вулиць та будівель російську символіку і будь-які сліди перебування окупантів у Херсоні.

Так само було і в усіх інших містах, звільнених нашими захисниками. Так само буде і в тих містах, які ще очікують на наше повернення.

Україна прийде до всіх своїх людей. Завдяки нашій міцності – на полі бою та в дипломатії – ми відновимо територіальну цілісність нашої держави.

І я дякую кожному воїну і кожному підрозділу Сил оборони, які забезпечують зараз проведення цієї наступальної операції на півдні.Абсолютно кожному – від рядових до генералів. Збройні Сили, розвідка, СБУ, Нацгвардія – усі, хто наближав сьогоднішній день для Херсонщини.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube