Site icon inshe.tv

Актор «Дизель Шоу» білорус Сморигін склав іспит з української мови на здобуття українського громадянства

Актор «Дизель Шоу» білорус Сморигін склав іспит з української мови на здобуття українського громадянства 1

Актор «Дизель Шоу» Євген Сморигін склав іспит з української мови, щоб нарешті здобути громадянство України.

Про це повідомляють Факти ICTV.

«Я хочу здобути українське громадянство, бо тут моя сім’я, тут мої діти, тут моя дружина-українка. І тому я вважаю, що я маю бути українцем», – каже Євген.

Він розповів, як проходив іспит з української мови.

« Ти приходиш до класу в університеті. Маленький клас, комп’ютер, камера перед тобою. Є завдання, які ти виконуєш. Дуже легко мені було. Ну, наприклад, завдання: є фотографія, на ній сім’я на пікніку, і ти описуєш, що там відбувається. Все записує камера. Або ще таке завдання: є оповідання, в якому деяких слів не вистачає. І ти пишеш, підставляєш ті слова, які вважаєш за потрібне. Неважко було. На все є 1 година. І для рівня на здобуття громадянства я здав», – розповідає актор.

Євген Сморигін навчає українську мову і під час роботи, і для роботи. Хоче досягти такого рівня, щоб вільно розмовляти.

«Я дивлюся фільми, серіали лише українською. Ще дуже хороша практика маємо. Ми маємо серіал «На трьох». Він виходить на ICTV. Але канал замовив перекласти з російської всі 8 сезонів українською. І тому я перекладаю онлайн, себе чую, як я говорю. І сидить робітник, який виправляє нас усіх. І це дуже гарна практика. Ти і працюєш, і в цей час навчаєш українську мову», – розповідає актор.

При цьому актор запевняє, що заїкуватість йому зовсім не заважає вивчати українську. Навпаки, сміється актор, він використовує це з користю.

«Навпаки, це мені допомагає. Поки я заїкаюся, в цей момент думаю, яке слово підібрати. Просто виходить, що українською я більше заїкаюся», – каже Євген.

Тож якщо хтось скаже, що йому важко вивчити українську, Євген Сморигін дозволив наводити його приклад як показовий.

Як повідомляло Інше ТВ, «Дизель Студіо» передала захисникам Миколаєва антидрон (ФОТО)

Exit mobile version