«Дизель Студіо» передала захисникам Миколаєва антидрон (ФОТО)


14:4813.08.2022

Тепер захисникам Миколаєва стане легше захищати головну цитадель півдня України. “Дизель Студіо” нарешті отримала замовлений антидрон з-за океану, на який збирали кошти тисячі прихильників, і передала його рідному місту.

Керівники студії особисто зустрілися з головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом у Миколаєві. 

Про це повідомили в пресслужбі «Дизель Студіо», передає Інше ТВ.

Цінний подарунок шукали безпосередньо для військових з Миколаєва, звідки родом Єгор Крутоголов та його колеги — Михайло Шинкаренко, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Олександр Бережок. Гроші надала Студія та зібрали небайдужі люди зі всього світу.

Команда «Дизеля» не вперше допомагає оборонцям півдня України. І продовжить це робити – заради цього гумористи відкрили власну Благодійну організацію «Дизель фонд».

«Кошти з цього фонду будуть йти на придбання автомобілів, яких зараз дуже потребують наші військові на передових. Зокрема, це і карети швидкої допомоги, які дозволять швидко евакуювати поранених бійців. Також ми плануємо і уже закуповуємо захисну амуніцію та екіпіровку для військових: рації, каски, бронежилети», – кажуть у «Дизель Студіо».

Для збору коштів “Дизель Шоу” уже наприкінці серпня проведе 4 спеціальних концерти на підтримку ЗСУ у Києві. Гумористи поставили на меті зібрати найближчим часом мільйон доларів на потреби ЗСУ.

Як повідомляло Інше ТВ, «Дизель Студіо» закупила і 27 квітня передала Миколаєву 2 «Бандерамобілі» (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube