Site icon inshe.tv

Виродки як є: директор севастопольського дельфінарію викинув чотирьох дельфінів, які прожили 10 років в неволі, у відкрите море (ВІДЕО)

Виродки як є: директор севастопольського дельфінарію викинув чотирьох дельфінів, які прожили 10 років в неволі, у відкрите море (ВІДЕО) 1

2 листопада ввечері в Севастополі директор дельфінарію Flipper та ТОВ «Біологічна станція» викинув 4 циркових червонокнижних дельфінів у море.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Інше ТВ.

Як зазначається, увечері 2 листопада до моря в районі парку Перемоги в Севастополі під’їхав мікроавтобус, з якого чоловіки почали виносити живих дельфінів та завантажувати їх у море. Свідками цієї картини стали люди, які гуляли біля моря.

Чоловік, який керував процесом і представився директором дельфінарію, у розмові з городянами заявив про те, що це плановий випуск тварин у морі. При цьому дельфіни не відпливали від берега та голосно кричали. Потім власник дельфінів сказав, що не має коштів, щоб їх годувати.

Замученных жертв дельфинария выкинули в Черное море // Репортаж ForPost

Очевидці запитали власника дельфінарію, чому тварини не відпливають від берега. “Якщо вам у в’язниці посидіти років 15, а потім на волю випустити, ви відразу попливете?” – сказав він.

За інформацією російських ЗМІ, дельфіни жили і виступали в дельфінарії з 2012 року. Двоє з чотирьох дельфінів були врятовані. Зранку сьогоднішнього дня в морі шукають ще двох.

Як повідомляло Інше ТВ, Десятки тисяч дельфінів загинули в Чорному морі через війну. Вчені говорять про екоцид (ВІДЕО)

Exit mobile version