Виродки як є: директор севастопольського дельфінарію викинув чотирьох дельфінів, які прожили 10 років в неволі, у відкрите море (ВІДЕО)


14:2203.11.2022

2 листопада ввечері в Севастополі директор дельфінарію Flipper та ТОВ «Біологічна станція» викинув 4 циркових червонокнижних дельфінів у море.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Інше ТВ.

Як зазначається, увечері 2 листопада до моря в районі парку Перемоги в Севастополі під’їхав мікроавтобус, з якого чоловіки почали виносити живих дельфінів та завантажувати їх у море. Свідками цієї картини стали люди, які гуляли біля моря.

Чоловік, який керував процесом і представився директором дельфінарію, у розмові з городянами заявив про те, що це плановий випуск тварин у морі. При цьому дельфіни не відпливали від берега та голосно кричали. Потім власник дельфінів сказав, що не має коштів, щоб їх годувати.

Очевидці запитали власника дельфінарію, чому тварини не відпливають від берега. “Якщо вам у в’язниці посидіти років 15, а потім на волю випустити, ви відразу попливете?” – сказав він.

За інформацією російських ЗМІ, дельфіни жили і виступали в дельфінарії з 2012 року. Двоє з чотирьох дельфінів були врятовані. Зранку сьогоднішнього дня в морі шукають ще двох.

Як повідомляло Інше ТВ, Десятки тисяч дельфінів загинули в Чорному морі через війну. Вчені говорять про екоцид (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube