Результати ракетного обстрілу по регіонах


10:3531.10.2022

Як ми повідомляли, Повітряні сили ЗСУ збили сьогодні 44 ракети, які були випущені рашистами по регіонах нашої країни.

Повітряну тривогу оголосили відразу в багатьох областях близько 7 ранку. До 9 ранку ворог випустив понад півсотні ракет, 44 з них змогли успішно збити засоби протиповітряної оборони.

На Полтавщині працювала ППО.

На Вінниччині збита ракета впала у цивільні об’єкти. Є руйнування. Загиблих і поранених немає.

Мер Харкова Ігор Терехов підтвердив ракетний удар по Харкову, було два прильоти по об’єкту критичної інфраструктури. Ракети запустили з боку Білгорода.

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець також заявив, що ворог атакував об’єкт критичної інфраструктури на Черкащині, частина області знеструмлена.

У Запоріжжі також атакували об’єкт критичної інфраструктури, в місті аварійні відключення. Близько 10-ї ранку по місту завдали нову серію ударів, здіймається дим.

На Кіровоградщині ворог вдарив по енергетичному об’єкту в районі Світловодська, попередньо без жертв, на місці гасять пожежу, — голова ОВА Андрій Райкович.

Над Львівщиною збили ракети ворога. Деталі згодом, — голова Львівської ОВА Максим Козицький.

В Чернівецькій області є пошкодження критичної інфраструктури внаслідок ракетного обстрілу рашистів, — голова ОДА Руслан Запаранюк.

У Хмельницькій області уламки ракет впали на цивільний об’єкт, є руйнування, попередньо без потерпілих, — голова ОВА Сергій Гамалій.

У Дніпропетровській області чули вибухи у самому Дніпрі та Павлограді, проте офіційної інформації щодо них ще немає.

Жителі Києва чули серію вибухів у передмісті, видно дим.

Кличко про вибухи в Києві: у результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання.

Крім того, в одній з громад Київської області прильоти, ППО продовжує відпрацьовувати цілі. На Київщині застосовується обмеження електроенергії. В області є потерпілі.

В Миколаєві і області про результати обстрілу не повідомляли.

Данні оновлюються.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube