Удари по об’єктах енергетики і не тільки. Зведення щодо російських обстрілів по регіонах України


12:1018.10.2022

Вночі та ранком 18 жовтня росіяни нанесли терористичні удари по Україні.

Центр стратегічної комунікації та інформаційної політики зібрав дані по наслідкам російських атак у регіонах, передає Інше ТВ.

На Київщині російські загарбники завдали трьох ударів по Деснянському району Києва. Міська влада повідомила про влучання в об‘єкт енергозабезпечення на Лівому березі міста.

У Запорізькій області ворожа ракета поцілила у склади в Запоріжжі, а дрон-камікадзе «Шахід» атакував об’єкт інфраструктури, чим спричинив пожежу. Без постраждалих.

На Сумщині під вогнем окупантів опинилися Краснопільська, Шалигінська, Великописарівська, Середино-Будська громади – постраждала одна людина, руйнувань зазнали шість приватних домоволодінь.

На Дніпропетровщині від ракетної терористичної атаки виведено з ладу об’єкт енергетичної інфраструктури – деякі мікрорайони Дніпра, Синельникового та Васильківки без електрики, знеструмлена одна з насосних станцій «Дніпроводоканалу».

На Житомирщині через ворожий удар Житомир на якийсь час залишився без світла та води. Лікарні працюють на резервному живленні.

На Харківщині вранці по Харкову завдано близько семи ударів – інформація щодо наслідків і постраждалих уточнюється. За вчора в Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіка.

На Луганщині підрозділи ППО збили три крилаті ракети.

На Донеччині з шостої ранку росіяни обстрілювали Красногрівку, Мар’їнку та Новомихайлівку. За добу в регіоні шість загиблих та вісім поранених цивільних.

На Миколаївщині Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу зенітно-ракетними системи С-300: внаслідок обстрілу зруйновано двоповерховий житловой будинок, з-під завалів рятувальники дістали тіло чоловіка.

На Херсонщині ворог завдав удару по Бериславському району – є поранені серед місцевих та зруйнована цивільна інфраструктура. Тривають активні бойові дії.

Як повідомляло Інше ТВ, “Держава-терорист нічого не змінить отакими діями, лише підтвердить свою руйнівну і вбивчу суть”, – Зеленський показав наслідки обстрілу Миколаєва (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube