“Сейчас поедет сюда неподготовленное мясище”, – окупант на фронті вже оцінив якість мобілізованих (АУДІО)


21:3516.10.2022

Головне управління розвідки МО України надало запис перехопленої розмови військового РФ, під час якої він обговорює мобілізацію в Росії та жаліється на жалюгідність спорядження його армії у порівнянні із ЗСУ.

Повний запис Головне управління розвідки МО України виклало в Youtube.

Російський контрактник у телефонній розмові каже, що живе нібито під час “кам’яної доби”: без світла, води, умов і можливості виходу в Інтернет.

Росіянин не знає, що відбувається в його країні та у світі.

Його співрозмовник розповів про “часткову” мобілізацію та втечу сотень тисяч призовників за кордон. При цьому чоловік радий, що невдовзі на фронт як підмогу таки відправлять мобілізованих.

“Зараз ось цих, яких наберуть, це просто зараз поїде непідготовлене м’ясо сюди, розумієш?” – відповів йому контрактник.

Товариш окупанта почав запевняти його, що мобілізованих нібито навчатимуть військової справи, у що військовий не повірив.

“Я приїхав туди 17-го числа, 25-го я поїхав. А мені теж обіцяли, що нас два місяці навчатимуть. Ти нікому не вір… Тут набрали добровольців. Половина, яку автомат у руках не тримали””, – сказав він.

За словами військового, ПВК “Вагнер” привіз на фронт ув’язнених, засуджених за “важкими” статтями. Зараз зеків збираються пустити у витрату та відправлять на “передок”. Самих контрактників лякають термінами залишення позицій. Однак вони не отримують жодної допомоги та постійно перебувають під щільним вогнем ЗСУ.

“Ні “Градів” немає, я гкажу: “Де “Гради”? Де літаки? Взагалі де все є?.. У нас квадрокоптери в дощ бояться літати, бо там стоять якісь моторчики, що можуть замкнути. ЗСУ літають і в дощ, і у вітер, коли хочеш”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube