В Україні стартували зйомки серіалу «Скажені Сусіди-2» (ФОТО)


22:1412.10.2022

Продовженню найуспішнішої вітчизняної кінофраншизи «Скажене Весілля-1-3» бути. Для створення 24 серій проєкту творці зібрали майже в повному складі команду попередніх історій та оголосили нових героїв і запрошених зірок.

Про це повідомляють в ДержКіно, передає Інше ТВ.

Нагадаємо, перший сезон був знятий і планувався до виходу у березні 2022, але через повномасштабне вторгнення рф прем’єру було перенесено. Обидва сезони буде показано в етері телеканалу «1+1» та на платформі «Київстар ТБ».

Рішення про запуск виробництва у складний період війни було ухвалено ще на початку літа, і майже відразу команда розгорнула підготовку. Зйомки розпочалися в перших числах жовтня.

«Для нас зараз найголовніше те, що процес запущений. У час, коли боротьба за нашу Перемогу триває, ми реанімуємо індустрію, – розповідає Юрій Горбунов, продюсер та виконавець ролі харизматичного народного ведучого Назарія Запухляка. – Це вкрай важливо як для акторів, режисерів та сценаристів, так і для тих глядачів, які будуть дивитися наше кіно. Тому – разом переможемо!».

Нагадаємо, що серіали «Скажені Сусіди-1-2» є продовженням найуспішнішої комедійної кіно-франшизи «Скажене Весілля 1-3», що зібрала рекордний бокс-офіс в Україні: 124 млн грн та майже 1,4 млн проданих квитків. ТБ, кінопрокатні і діджитал-права на показ фільмів франшизи придбали десятки країн світу Європи, Північної та Латинської Америки. Крім того, у Латвії була реалізована локальна адаптація «Скаженого Весілля», а також права на місцеву версію придбала Румунія.

Актори: Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Юрій Горбунов, Олександр Кобзар, Віталій Іванченко, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Кіра Саяпіна, Катерина Рубашкіна, Анна Кошмал, В’ячеслав Бабенков, Віра Кобзар, Дмитро Суржиков, Володимир Миколаєнко, Наталка Денисенко, Катерина Вишнева, Олексій Завгородній (Позитив).

Камео: Даша Астаф’єва, Катерина Осадча.

Команда серіалу:

Продюсери: Ірина Костюк, Юрій Горбунов, Сергій Созановський, Ксенія Баранова.

Виконавчий продюсер: Кирило Горобець.

Режисер: Олег Борщевський.

Художник-постановник: Віктор Донцов.

Оператор: Сергій Ревуцький.

Шоураннери, креативні продюсери та автори сценарію: Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко.

Як повідомляло Інше ТВ, На екрани виходить перший український фільм за коміксом “Максим Оса” (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube