Миколаївський окружний адміністративний суд відновив роботу


18:2329.09.2022

Сьогодні, 29 вересня, відновлено роботу Миколаївського окружного адміністративного суду.

Про це повідомляється на сайті суду, передає Інше ТВ.

Як повідомляється, прийом кореспонденції здійснюється засобами поштового зв’язку (адреса суду для листування: вул. Декабристів, буд. 41/10, м. Миколаїв, 54001), електронною поштою (е-mail: inbox@adm.mk.court.gov.ua), через підсистему «Електронний суд».

У зв’язку з відсутністю фінансової можливості припинено відправлення вихідної кореспонденції МОАС засобами поштового зв’язку.

Подати документи, отримати кореспонденцію та копії процесуальних документів сторони можуть особисто, або через довірених осіб, в тимчасовій приймальній суду за адресою: м. Миколаїв, вул. Фалєєвська, 14 (приміщення ТУ ДСА в Миколаївській області) щоденно з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00.

Всю актуальну інформацію щодо стану розгляду справ можна отримати, надіславши повідомлення в месенджерах Вайбер та Телеграм, за номером телефону +380930984293. Відповіді на повідомлення надаються в межах робочого часу суду.

Як повідомляло Інше ТВ, Верховний Суд змінив територіальну підсудність судових справ суду в Миколаївській області (ДОКУМЕНТ)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube