Питання з забезпеченням українських військових зимовою формою розв’яжуть через декілька тижнів – Маляр


08:5027.09.2022

Для українських захисників уже надходять великі партії зимової форми, і питання з її забезпеченням розв’яжуть вже через декілька тижнів.

Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону, передає «Громадське».

«Зараз тема забезпечення зимовим одягом дуже схоже розвивається у соцмережах, як було свого часу із бронежилетами. Їх вже у запасі є 135 тисяч. Тобто не просто забезпечення, а ще й запас. Така сама ситуація із зимовим одягом», — зазначила вона.

За словами заступниці міністра, для українських бійців уже надходять великі партії зимового одягу: «Декілька тижнів — і ця тема зникне з обговорення. Її буде розв’язано».

Маляр пояснила, що до повномасштабного вторгнення рф професійна армія України становила 215 тисяч бійців. А тепер було мобілізовано було сотні тисяч людей, яких треба забезпечити.

«У жодного виробника — ні в українського, ні в західного — немає в такій кількості одягу в стоку, щоб просто купити і привезти… Повністю контракти, які необхідні для забезпечення зимовим одягом, укладено. Зараз тривають питання логістики і відшивання цієї форми», — зазначила заступниця міністра оборони.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ мають у резерві понад 135 тис. бронежилетів – заступник глави Міноборони



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube