Відомий актор Бред Пітт дебютував як скульптор (ФОТО)


07:0425.09.2022

Бред Пітт активно розвиває свої навички у створенні скульптур.

Нещодавно голлівудський актор несподівано дебютував у Фінляндії як скульптор. Пітт презентував свої роботи на виставці у Художньому музеї Сари Хільден.

Про це пише ELLE.

Захід спочатку планувався як виставка робіт британського художника Томаса Гусеаго, відомого своїми скульптурами, але, як зазначає видання «Кореспондент», він переконав музей включити і роботи Бреда Пітта.

«Пітт уже відомий у галузі кіно, але він уперше виставляє свої роботи — твори, виконані в ході діалогу з Гусеаго, що триває», — повідомили у фінському музеї.

У рамках експозиції представлено дев’ять робіт 58-річного актора. Серед них — конструкція у формі будинку, відлита з прозорого силікону та прострілена кулями, та гіпсова панель, що зображує сцену стрілянини.

«Це про те, де я помилився у своїх стосунках? Де я співучасник? Це було пов’язано з тим, що я дійсно називаю радикальною інвентаризацією себе, коли я був дуже, жорстоко чесний із собою і… зважав на тих, кого я міг образити, і моменти, де я був неправий», — прокоментував твори Пітт.

Виставку можна відвідати до 15 січня 2023 року.

Бред Пітт почав займатися керамічним мистецтвом після розлучення з Анджеліною Джолі у 2017 році.

Як повідомляло Інше ТВ, Ален Делон — Володимиру Зеленському: «Якби я був на 50 років молодшим, я вступив би до української армії»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube