США отримали дані, які цифри росія оголосить за результатами псевдореферендумів


09:3824.09.2022

Сполучені Штати отримали дані, що росія збирається маніпулювати результатами псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України. За їхньою інформацією, окупаційна влада встановила конкретні цілі щодо явки “виборців” та рівня схвалення “референдуму”, повідомила під час брифінгу речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, пише УНН.

“Ми знаємо, що результати цих “референдумів” будуть маніпулятивними. Ми маємо інформацію, яка підтверджує, що представники російської влади вже встановили, якими мають бути показники щодо явки виборців, а також результатів голосувань. Наприклад, у деяких регіонах вони вже встановили необхідні показники явки виборців і підтримки приєднання до росії на рівні понад 75 відсотків”, – розповіла речниця.

За її словами, країна-агресор поспішає провести “бутафорські референдуми”, проте робить це не з позиції довіри чи сили режиму. Жан-П’єр наголосила, що Сполучені Штати разом із союзниками не визнаватимуть результати російського референдум-шоу в Україні, і додала, що вони готові запровадити додаткові обмеження проти рф або інших країн, якщо вони продовжать анексію.

“Ми разом з нашими партнерами по всьому світу відкидаємо будь-які сфабриковані результати, які оголошує росія. Ми продовжуватимемо твердо стояти на боці народу України та продовжуватимемо надавати їй історичні обсяги допомоги у сфері безпеки, щоб допомогти захистити свою територію та свою свободу”, – зазначила речниця.

Читайте: СБУ виявила понад 4 тис. осіб, яких окупанти планують залучити до псевдореферендуму



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube