“Ми бачимо їх усюди”. В обсерваторії НАНУ заявили про величезну кількість НЛО над Київщиною (ФОТО)


09:3815.09.2022

Вчені з Головної астрономічної обсерваторії Національної академії наук (НАН) України заявили, що не раз помічали над Києвом і областю непізнані літаючі об’єкти (НЛО). Дослідники виявили численні НЛО з двох станцій спостереження за метеорами у Києві та селі Винарівка.

Відповідні дані наводяться у статті під назвою “Феномен у невідомій місцевості I. Спостереження за подіями”, передає Фокус.

“Ми бачимо їх усюди. Ми спостерігаємо значну кількість об’єктів, природа яких незрозуміла”, — сказано у статті.

Повідомляється, що фіксувалися як самотні об’єкти, так і групи НЛО. При цьому у статті описується два різні типи НЛО. Їх назвали “космічними” та “фантомними”.

Так, у статті “космічним” називають об’єкт, що світиться, тож він здається яскравішим на фоні неба. А ось “фантомним” називають об’єкт з абсолютно чорним тілом, яке поглинає випромінювання, що потрапляє на нього.

При цьому вчені написали, що вчені фіксували об’єкти, що рухалися із надзвичайно високою швидкістю. Їх можна було виявити лише з допомогою спеціального устаткування.

НЛО над Києвом
НЛО над Києвом
НЛО над Києвом
НЛО над Києвом
"Фантомний" об'єкт зафіксовано спеціальною камерою на тлі Місяця.
“Фантомний” об’єкт зафіксовано спеціальною камерою на тлі Місяця.

“Щоб розпізнати подію, потрібно чотири десятих секунди. Звичайні фото та відеозаписи також не зафіксують НЛО. Щоб виявити НВЯ [непізнане повітряне явище], потрібно точно налаштувати обладнання: витримку, частоту кадрів та динамічний діапазон”, — написано у статті.

Дослідники стверджують, що використовували кольорові відеокамери з точно налаштованою швидкістю затвора, частотою кадрів та дальністю, розташовані на двох станціях спостереження за метеорами.

У статті не йдеться про те, що це можуть бути за об’єкти.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube