За ніч ЗСУ «відмінусовали» 27 окупантів, завдали ударів по скупченню живої сили та техніки в районі Голої Пристані та Дудчан, Каховському мосту та понтонній переправі – ОК «Південь»


15:3014.09.2022

Обстановка в операційній зоні Південнобузького напряму напружена та динамічна, але її розвиток під контролем Сил оборони.

У стані, складі та положенні противника істотних змін не відмічено. Ворог продовжує зосереджувати зусилля на утриманні захоплених територій та зриві активних дій наших військ на окремих напрямках.

Про це йдеться в зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 12.00 сьогодні, 14 вересня, передає Інше ТВ.

Протягом ночі тривали артилерійські обстріли, нанесено 1 авіаційний і 1 ракетний удар по позиціях наших військ та тиловим районам із мирним населенням.

По Миколаєву ворог вдарив із зенітно-ракетних систем С-300. Частково зруйновано освітній заклад, об’єкти промислової та соціальної інфраструктури, в кількох районах міста пошкоджено житлові будинки. 2 людей загинуло, 6 отримали поранення різної важкості.

Протягом ночі ворог тричі обстрілював Нікопольський район Дніпропетровщини з важкої артилерії. 75 снарядів було випущено по Нікопольський та Марганецькій громадах. Пошкоджено об’єкти промислової та соціальної інфраструктури, понад 20 житлових будинків, господарчі споруди, газогін та лінії електропередач. Попередньо, постраждалих серед цивільного населення немає. Інформація уточнюється.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжувалось виконання вогневих завдань, зокрема й по колонах ворожої техніки, Каховському мосту та понтонній переправі в районі Антонівського. Уражено скупчення ворожої сили та техніки в районі Голої Пристані та Дудчан, де додатково влучено ще й в склад боєприпасів.

За попередньо підтвердженими даними, за ніч ворог втратив 27 рашистів і 2 одиниці автомобільної техніки. Бойову машину десанту мобілізовано з ворожих військ до одного з наших підрозділів. Решта втрат ворога дорозвідується.

У Чорному морі поблизу кримського узбережжя маневрує 16 бойових кораблів, у тому числі 5 носіїв крилатих ракет «Калібр», загальним залпом 36 ракет та 3 великих десантні кораблі.

В штормовому морі зберігається мінна небезпека. Як і на деокупованих територіях.

Як повідомляло Інше ТВ, Нічний масований ракетний удар росіян по Миколаєву – розпочато розслідування (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube