Вже пече. В Херсоні поліцейські пишуть рапорти про звільнення – через “загострення ситуації” (ДОКУМЕНТ)


17:0514.09.2022

В окупованому Херсоні співробітники так званої “поліції” пишуть рапорти про відставку через “загострення ситуації на Херсонщині”.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

За інформацією агентства, рапорт подав зрадник з Херсона Ростислав Малиновський, який вступив до так званого “Головного управління МВС на Херсонщині”. Він відмовився від посади “заступника начальника управління карного розшуку – начальника відділу розкриття злочинів” та просить розірвати контракт “через загострення ситуації в Херсонській області”.

 

Другий так званий “поліцейський” просить повернути його на попереднє місце служби до Санкт-Петербурга. Згідно з опублікованим документом, Меттус Д. А., який є “оперуповноваженим Суворовського міськвідділу поліції ГУ МВС росії по Херсонській області”, хоче повернутись на колишнє місце роботи нібито у зв’язку з “відсутністю забезпечення житлом та належного рівня матеріального забезпечення” в Херсоні. 

За словами співрозмовника агентства, головне бажання російських військових на захоплених територіях – “звільнятися та тікати”. 

 

А ЗСУ продовжують успішний контрнаступ на Херсонщині. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube