У Шольца допустили передачу танків Україні на тлі успіхів ЗСУ


06:0712.09.2022

У Німеччині вважають, що союзникам України необхідно провести переговори щодо поставок танків для ЗСУ, враховуючи успішні дії українських військових.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву співголови Соціал-демократичної партії Німеччини Ларса Клінгбайля, яку наводить Bild.

“Жодна країна зараз не поставляє західні основні бойові танки. Таке рішення на даний момент. І це зараз має бути обговорено між головами держав і урядів з урахуванням вимог з боку України, також з урахуванням успіхів, яких Україна досягла зараз, якими можуть бути наступні кроки для підтримки цієї країни”, – зазначив Клінгбайль.

При цьому експерт із зовнішньої політики СДПН і голова комітету у закордонних справах Бундестагу Міхаель Рот також закликав почати поставки нової зброї для українських військових.

“У цій новій фазі війни Україна потребує зброї, яка дозволить їй звільнити окуповані Росією території і тримати їх під постійним контролем. Захід, особливо США, Німеччина, Франція і Польща, повинні швидко скоординувати свої дії і адаптувати свої поставки до нової ситуації”, – заявив Рот.

Читайте: Втрати ворога за добу – 400 вже неживої сили, 18 танків, 4 артсистеми і т.п.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube