Притула показав народні Байрактари – їх назвали Ковінька, Халепа та Трясця (ВІДЕО)


07:0407.09.2022

Волонтер Сергій Притула показав три “Байрактари”, подаровані турецькою компанією Baykar Makina після того, як українці зібрали на них понад 600 млн грн. За словами Притули, вони отримали назви Ковінька, Халепа та Трясця.

“Знайомтесь: Ковінька, Халепа та Трясця. На кожному з трьох бортів є наліпки зі словами “Народний Байрактар” та із малюнком спеціального орнаменту вишивки, який розробила львівська майстриня. За домовленістю з МО, відео роботи цих пташок будуть спеціально марковані у повідомленнях в соцмережах.

На цьому закінчується одна неймовірна історія про те, як український народ та наші закордонні друзі мобілізували зусилля і за три дні зібрали фантастичну суму на ці три Байрактари. А потім виробники розчулились від такого пориву і віддали Україні ці пташки безкоштовно”, – написав він у Телеграмм-каналі, а потім показав Байрактари в ангарі.

“Я би дуже хотів, щоби кожен з вас міг їх торкнутися, але, на жаль, в наших умовах це неможливо. Ми не можемо як наші литовські колеги, виставити на летовищі, щоб усі прийшли, помацали, пофоткалися. Я пообіймаю їх за вас”, – пожартував Притула.

Він додав, що сподівається незабаром побачити відео ударів по російських окупантах, зняті цими “Байрактарами”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube