Перша леді розповіла про життя з Президентом під час війни


09:2806.09.2022

Перша леді України Олена Зеленська розповіла в інтервʼю BBC, як живе із Президентом Володимиром Зеленським в умовах війни. Про це повідомляє УНН.

Журналістка BBC в інтервʼю зазначила, що Президент України Володимир Зеленський після початку повномасштабної війни ходив по вулицях Києва, щоб показати, що він на місці, що він не поїхав. На що Зеленська відповіла, що не була здивована і знала, що він вчинить таким чином.

“Я ніколи не мала сумнівів, ми навіть не обговорювали це питання, залишитися чи не залишитися. Я знала, що він залишиться на 100%. І тому це нормально”, — сказала перша леді.

Дружина Глави держави розповіла, яким Зеленський може бути лідером, що себе проявив за ці шість місяців і чому не полишив Київ від початку вторгнення Росії в Україну.

“Я знаю його більш ніж 20 років з того моменту, як він був ще хлопчиком, я знаю, що він за людина. Він з роками не змінив свої базові налаштування. Це та сама людина, яку я знаю. Мені здається, він просто не міг вчинити по-іншому. Тому я не дивуюся. Мене іноді навіть ображала реакція людей, які були здивовані. Тому, що я не могла зрозуміти: невже ви не бачили цього раніше”, — сказала Зеленська.

Перша леді України розповіла, що бачиться із чоловіком дуже рідко. Зазвичай це відбувається під час спільних інтерв’ю, заходів, іноді в офісі. Але “на телефоні” пара щодня.

“Я сподіваюся, що ця розлука вплине на наш шлюб таким чином, що ще більш посилить наші зв’язки, я дуже сподіваюся, що так і буде, але ми відчуваємо одне одного, ми підтримуємо одне одного. Ми на зв’язку”, — зазначила пані Олена.

Читайте: Олена та Володимир Зеленські у Києві позували для обкладинки американського Vogue (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube