ЗСУ на півдні пошкодили ворожі Ка-52 та Су-24, знищили танк, кілька гаубиць, та захопили 5 одиниць техніки – ОК «Південь» (ВІДЕО)


13:5703.09.2022

Обстановка в операційній зоні на Південнобузькому напрямку залишається напруженою та динамічною. Ворог продовжує оборонні дії, втрачаючи логістику, можливості підтягування резервів і моральний дух.

Детальніше – у зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 11.00 сьогодні, 3 вересня, передає Інше ТВ.

Протягом ночі ворог наніс два авіаудари по наших позиціях. У відповідь ударний ворожий гелікоптер Ка-52 та бомбардувальник Су-24 отримали пошкодження і поспіхом ретирувалися.

Окупаційні війська продовжували обстріли населених пунктів.

По Нікопольському району Дніпропетровщини завдали ударів ворожі «Гради» та важка артилерія. Минулося без загиблих та поранених. У Нікополі без руйнацій. У Марганці понівечені кілька будинків, господарських споруд, автівок та газогонів.

У Криворізькому районі під ворожий вогонь важкої артилерії та «Урагану» потрапила Широківська громада і Інгулець. Є руйнування приватних будинків. Люди неушкоджені.

Перед світанком ворог атакував Миколаївщину ракетою повітряного базування Х-59, випущеною з Су-34. Внаслідок влучання в логістичний склад сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано. Без людських втрат.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжено виконання вогневих завдань, в тому числі й по районах зосередження живої сили, зброї та техніки ворога. Результатом є зменшення потужності ворожих військ на 22 рашисти, 1 танк, гаубицю 122-го калібру та 2 – 152-го «Мста-Б», 2 одиниці авто-бронетехніки. Взято у якості трофеїв 5 одиниць ворожої броньованої техніки та зенітну установку.

Корабельне угруповання ворожого флоту тримає напоготові 2 ракетоносії, споряджені 16 ракетами типу «Калібр», штормова погода змушує їх укриватися ближче до пунктів базування вздовж кримського узбережжя. Водночас, штормове море підвищує й мінну загрозу, оскільки зірвані з кріплення вони можуть опинитися в прибережній зоні.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині внаслідок російських обстрілів загинула 8-річна дитина, ще двоє дітей поранені – голова Миколаївської облради



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube