Одна з установок С-300, які вчора обстрілювали Миколаїв, знищена ЗСУ, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


09:5930.08.2022

“На даний момент тривають позиційні бої з метою покращення нашого положення на цьому напрямку та для того, щоб не допустити залучення резервів. Тобто це – звичайна військова робота. Напередодні ми повідомляє, що вдалось ліквідувати понад 80 рашистів. За минулу ніч у нас майже такий самий показник та знищено майже 60 одиниць військової техніки”, – пояснила Гуменюк.

Про це в ефірі ТСН розповіла речниця оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк.

Вона також розповіла про те, що одна з установок С-300, які вчора обстрілювали Миколаїв, випустивши по ньому 16 ракет, знищена ЗСУ. “Працюємо над знищенням інших”, – повідомила вона.

“Море теж на нашому боці, воно, як правило, піднімає шторм, і зараз триває шторм, у зв’язку з чим корабельне угруповання приблизно 13 одиниць, вони постійно ротуються, тому їх то 10, то 11-12, наразі їх 13. Вони тримаються у ракетобезпечному для себе районі, за мисом Тарханкут, у напрямку Новоросійська, але напоготові, на бойовому чергуванні перебуває три ракетоносії типу “Калібр”, у яких на бортах 24 ракети, це надводні носії. Підводні під час шторму були заведені до баз, і вони дійсно можуть загрожувати всій території України, оскільки тактико- технічні характеристики ракети типу “Калібр” є такими, що можуть дістати не тільки південних регіонів, а й всієї України. І їхня класифікації – високоточні, тому їх наведення, відповідно, вдвічі небезпечніше”, – зазначила вона.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube