До національного рейтингу Forbes «30 до 30. Обличчя майбутнього» ввійшли два миколаївця


06:3523.08.2022

У національний рейтинг Forbes «30 до 30. Обличчя майбутнього» потрапили два миколаївця: командир батальйону 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський та двократний чемпіон Європи зі стрибків у воду Олексій Середа. Ще один номінант з Миколаєва, Герой України, військовий пілот Олександр Кукурба, загинув на війні, коли йшла підготовка рейтингу.

Про це повідомляє Forbes.

Рейтинг складено втретє. Суть проєкту «30 до 30» – знайти та показати суспільству молодих людей, котрі впливатимуть на майбутнє своїх галузей. У цьогорічній тридцятці ті, хто захищає нас сьогодні й здобуватиме перемогу завтра, ті, хто будуватиме нову Україну після перемоги. Саме вони – вірогідні творці нової української економіки, освіти та архітектури, вони розширюватимуть межі вітчизняного культурного простору.

Де наші герої зараз? Захищають Україну на землі та в небі, забезпечують воїнів, збирають десятки мільйонів гривень на «Байрактари», перебувають у російському полоні, документують війну у книгах, фільмах та розповідають про неї у піснях та стендапі, попри все розвивають свої бізнеси, надають якісну освіту школярам та виборюють нагороди престижних спортивних змагань.

30-річний майор Сергій Волинський був одним з керівників оборони «Азовсталі» та виконував обов’язки командира 36-ї окремої бригади морської піхоти. Зараз Волинський знаходиться в полоні.

«Волина фактично став голосом захисників «Азовсталі», звертаючись до світових лідерів із закликом про порятунок цивільних та поранених», – зазначили автори рейтингу.

Також до рейтингу включили 16-річного Олексія Середу, який став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду, а 21 серпня повторив своє досягнення, ставши двократним чемпіоном континенту.

«Мрія Олексія – виграти Олімпіаду та популяризувати свій спорт. Чемпіони зі стрибків у воду можуть прославляти націю так само, як брати Клички, певен Середа», – говориться в матеріалі про Середу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube