Що таке лайв-ставки на сайті БК Паріматч – як робити виграшні pari в ході матчу


16:5522.08.2022

Лайв-ставки — унікальний функціонал на сайті популярного українського букмекера Паріматч, який доступний кожному зареєстрованому гравцю. Він дозволяє робити Pari на спорт у режимі реального часу та реагувати на будь-які зміни по ходу матчу точними ставками. Онлайн ставки можна робити у різних спортивних дисциплінах, включаючи волейбол, хокей, футбол та інші. Live режим дозволяє відстежувати результативність атлета чи улюбленої команди та паралельно ставити на проміжний результат.

Вигідні ставки на теніс у лайві: як ставити по ходу матчу

Немало людей обирають ставки на теніс у лайві, оскільки це дозволяє збільшувати свою статистику успішних прогнозів. Теніс відноситься до найбільш популярних видів спорту. Його особливістю є те, що на корті знаходиться всього два суперники, а в парних змаганнях бере участь одночасно два тенісисти. Користувачі в Паріматчі можуть ставити на:

  • фору;
  • тотал;
  • перемогу в геймі!

Зміни в режимі live відбуваються з неймовірною швидкістю. Програш на своїй подачі змінює рахунок на 0:15, а більш щасливого тенісиста зростають коефіцієнти, що потрібно обов’язково використовувати. Популярна стратегія серед любителів даної спортивної дисципліни полягає у ставках на брейк. Коефіцієнт повинен досягати “трійки”. У жіночому тенісі брейки трапляються значно частіше.

Ставки лайв на футбол у будь-який час

Серед дисциплін, поставити на які пропонує будь-який букмекер, що поважає себе, обов’язково є футбол. Цей вид спорту об’єднує мільйони гравців у всьому світі. За роки існування онлайн ставок саме стратегій на футбол було винайдено найбільше.

Що таке лайв-ставки на сайті БК Паріматч - як робити виграшні pari в ході матчу 1
Що таке лайв-ставки на сайті БК Паріматч - як робити виграшні pari в ході матчу 3

Щоб збільшити відсоток виграшів, кожен гравець має знайти оптимальну ігрову стратегію. Для багатьох гравців такою є ставка на тотал — вибір, наприклад, кількості забитих голів у одного таймі або за всю гру. Також можна ставити на жовті картки, червоні, кількість фолів, офсайдів, тощо.

Ставки лайв у ході матчу дозволяють використовувати статистичну інформацію та розділ Прогнозування у Паріматч. Користувачеві досить уважно спостерігати за інформацією по улюбленому клубу та приймати відповідні рішення. У будь-якому матчі можна виділити фаворита, який до кінця напруженого протистояння обов’язково перейде у напад із подвоєною силою. У цей момент і потрібно ставити на кутові, яких до кінця гри буде чимало, або ж на кількість штрафних у команди-суперника.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube