У Римі чоловік застряг в тунелі – ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО)


07:0414.08.2022

В центрі Риму пожежники близько восьми годин намагалися дістати застряглого у тунелі чоловіка, який він самостійно викопав для ймовірно пограбування банку.

Про це пише The Guardian.

Як відзначають журналісти, постраждалий перебував на глибині шести метрів після обвалення частини дороги неподалік Ватикану.

Рятувальникам про застряглого повідомив один із чотирьох ймовірних членів банди. Останні ж врятувалися з заблокованого тунелю.

Аби врятувати чоловіка, пожежникам довелося викопувати паралельну яму. Постраждалому передавали рідку їжу та кисневий балон у тунель перед тим, як зрештою витягли його. Після цього злочинця відправили до лікарні через серйозні травми.

Поліція не виключає версію про спробу пограбування банку. На думку слідчих, злочинці копали тунель, який починався під закритим магазином, щоб дістатися сховища найближчого банку. Ймовірно банк хотіли пограбувати у державне свято Феррагосто, скориставшись тим, що він не працюватиме.

У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 1
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 9
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 3
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 10
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 5
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 11
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 7
У Римі чоловік застряг в тунелі - ймовірно, його викопали для пограбування банку (ФОТО) 12

Поліція звинуватила постраждалого та його спільників у спробі пограбування банку, пише CNN.

Поліція столиці Італії заявила, що вони підозрюють групу з чотирьох осіб у тому, що вони планували пограбування банку та викопали для цього підкоп.

11 серпня поліцію викликали на місце події – під завалом у саморобному тунелі опинилась людина. Після прибуття правоохоронці затримали двох підозрілих осіб, які намагалися втекти з місця події на машині, а потім ще одного.

Адвокат двох затриманих заявив, що вони заперечують причетність до спроби пограбування. За їхньою заявою, вони проходили повз, коли незнайома людина попросила їх про допомогу і відвела до закритого магазину, де знаходився вхід до тунелю. Як тільки вони зрозуміли, що сталося, вони викликали рятувальників та спробували залишити місце події.

Рятувальники витратили вісім годин на те, щоб звільнити того, хто потрапив під обвал. Він залишається під наглядом лікарів у лікарні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube