“Супутники збивати треба, чекають, коли в Москву прилетить”. ГУР опублікував розмову окупанта про вибухи в Криму (АУДІО)


10:2512.08.2022

Головне управління розвідки Міноборони опублікувало перехоплення розмови загарбника з тимчасово окупованих територій зі своєю дружиною, де вони діляться думками про вибухи на російському військовому аеродромі в Криму.

Жінка розповідає про офіційну російську версію і коментує: “Как-то вовремя сдетонировал авиасклад…”. Після цього вона описує панічні настрої росіян.

Окупант зі свого боку доповнює: “У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорят, россиян имеют и имеют, а те огрызнуться не могут”.

Жінка не розуміє, де ж російська ППО, яка має захищати повітряний простір, і висловлює думку, що після таких подій ППО Росії ніхто у світі не купуватиме.

Чоловік надає свій аналіз дій ЗСУ і пропонує вирішення цієї проблеми: “Там получается, шо американцы отслеживают, где эти ПВО находятся, и ищат возможность так, чтоб это ПВО обойти… Раз такое дело, то надо спутники сбивать над Украиной, шобы те уже слепли…”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube