ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту і ще декількох об’єктах


06:5608.08.2022

У тимчасово окупованому Херсоні було завдано чергового удару по Антонівському мосту через Дніпро.

Про це повідомляє місцеве видання Мост.

Журналісти повідомляють, що Збройні Сили України вдарили по Антонівському мосту та ще п’ятьох об’єктах, які використовують російські окупанти.

В Херсонських пабліках пишуть, що удар по Антонівському мосту завданий саме по тому місцю, де він ремонтувався після попередніх ударів, ймовірно знищена російська техніка, яку привезли для ремонту стратегічно важливої споруди.

Також повідомляється, що удари завдані ще по п’яти об’єктам, зокрема, в Каховському районі, біля міст Каховка й Нова Каховка в рійоні ГЕС.

Херсонці також писали, що чули в місті автоматні черги. Ймовірно, росіяни намагалися збити спостережний дрон. Також люди чули звуки роботи ворожої ППО. Але удари ЗСУ виявилися результативноми. Є інформація про пошкодження Антонівських автомобільного й залізничного мосту, а також Дар’ївського мосту.  

Нагадаємо, ввечері 26 липня мешканці Херсона повідомили про вибухи на Антонівському мості.

Військові підтвердили удари ЗСУ по Антонівському мосту, назвавши їх “ювелірними”. Російські пропагандисти опублікували відео з гауляйтером Кирилом Стремоусовим, який стоїть на тлі мосту з боку, де не видно пошкоджень, і заявляє, що рух на переправі перекрито.

Контроль за переправами через Дніпро стане ключовим фактором у боях за Херсонську область, заявляла британська розвідка.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube