Рашисти продовжують обстрілювати Миколаїв і знищує звільнені ЗСУ села, – ОК “Південь”


06:4207.08.2022

На Південнобузькому напрямку противник систематичним застосуванням наявних видів озброєння по лінії зіткнення та в глибині оборони намагається утримати зайняті позиції та не допустити відновлення наступу й звільнення тимчасово захоплених територій Силами оборони.

Спроба проведення штурмових дій в напрямку ВАСИЛЬКІВ – БЛАГОДАТНЕ, навіть за підтримки броньованої техніки, успіхів не мала. З втратами ворог ретирувався.

Протягом дня вкотре обстріляно Миколаїв з реактивних систем залпового вогню «Смерч», а навздогін ще й запущений «Ураган». Переслідуючи цілі масштабного руйнування, ворог намагався знищити об’єкти промислової інфраструктури. Людських втрат немає.

Літаками штурмової авіації та ударними гелікоптерами 8 разів атаковано наші позиції та звільнені населені пункти в Баштанському і Миколаївському районах Миколаївщини, а також в Бериславському й Херсонському – Херсонщини. Без наших втрат.

Натомість нашою штурмовою авіацією із долученням тактичного бомбардувальника, винищувачів та гелікоптерів протягом бойового дня нанесено 9️⃣ ударів по 3️⃣ опорних пунктах, по 4️⃣ скупченнях ворога, озброєння та техніки, по 1️⃣ складу боєприпасів та радіолокаційній станції.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 2️⃣0️⃣0️⃣ вогневих завдань, в тому числі по силах протиповітряної оборони противника. Підтверджено знищення 4️⃣ зенітно-ракетних систем С-300 і зенітно-ракетного гарматного комплексу «Панцир-С1», 122-х мм гаубиці, ворожого безпілотника-розвідника, броньовану та автомобільну техніку. Знищено ще 1️⃣ польовий склад боєприпасів, а «довгу» армію скорочено на 7️⃣2️⃣ рашисти.

Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі без змін кількості, спорядження та позицій продовжують тероризувати загрозами ракетної небезпеки.

Зберігайте емоційну рівновагу й зосередженість, дотримуйтесь правил та алгоритмів дій за сигналами тривог, не наражайте себе на небезпеку і не бентежте фейковими повідомленнями. Довіряйте силам оборони і достовірним джерелам інформації.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube