Окупанти встановили пірамідальні радіолокаційні відбивачі біля Антонівського мосту – хочуть так вберегти його від HIMARS


09:4204.08.2022

Ракетні та артилерійські підрозділи України продовжують завдавати ударів по російських військових опорних пунктах, скупченнях особового складу, базах матеріально-технічного забезпечення та складах боєприпасів. Російська армія намагається захиститися.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Як наголошується у зведенні, удари напевно вплинуть на постачання російських військових і чинитимуть тиск на російські підрозділи бойової підтримки.

За даними британської розвідки, російські сили розмістили пірамідальні радіолокаційні відбивачі у воді біля нещодавно пошкодженого Антонівського мосту і недалеко від нещодавно пошкодженого залізничного мосту, обидва з яких перетинають річку Дніпро в Херсоні, на півдні України.

Радарні відбивачі використовуються, щоб приховати міст від радіолокаційних зображень з синтезованою апертурою і можливого обладнання для наведення ракет.

“Це підкреслює загрозу, яку Росія відчуває через збільшену дальність і точність західних систем”, – йдеться в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube