Турецька компанія Baykar і український фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» підписали меморандум про партнерство (ФОТО)


06:0604.08.2022

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» і турецька компанія Baykar офіційно оголосили про співпрацю.

У середу, 3 серпня, директори організацій Халук Байрактар і Тарас Чмут підписали у Стамбулі меморандум про подальше партнерство.

Про це повідомили в фонді «Повернись живим», передає Інше ТВ.

«“Повернись живим” виходить на новий системний рівень роботи із міжнародними партнерами. Як інституція, ми усвідомлюємо, що російсько-українська війна, на жаль, не закінчиться завтра, й тому націлені на послідовну “роботу в довгу”. 24 лютого все змінило, і ми прокинулися у новій реальності навколо. Віднині не лише держава є гравцем на міжнародному рівні озброєння країни, але й такі Фонди як наш. І ми готові до цього долучатися та надавати плече підтримки державі, в тому числі, виробами військового призначення», — розповідає директор Фонду Тарас Чмут.

Тим часом, Халук Байрактар, директор компанії Baykar, що виробляє такі ударні БПЛА як Bayraktar TB2 і Bayraktar Akinci, підкреслив:

«Наш розвиток і орієнтована на людей культура відіграють провідну роль у допомозі Україні та Фонду “Повернись живим”. Нам є що одне одному дати в цій співпраці ми впевнені в тому, що спільними зусиллями ми вийдемо на нові горизонти в першу чергу демонстрації людяності та перемоги України».

Всі деталі майбутньої взаємодії сторони наразі не розкривають. Однак партнери дійшли згоди щодо впровадження кращих практик та міжнародних стандартів для розвитку співробітництва та залучення інших представників до такої співпраці. Фонд “Повернись живим” та компанія Baykar в один голос підкреслюють, що планують забезпечувати одне одного всебічною підтримкою для розвитку співробітництва та реалізації нових спільних проєктів.

“Ми готові працювати 24/7, ми готові вкладати всі свої зусилля та ресурси, і ми вдячні кожній людині, що робить пожертву до нашого Фонду. Саме завдяки таким свідомим людям ми й спроможні захистити Україну та наше майбутнє”, — додав Тарас Чмут.

Як повідомляло Інше ТВ, Фонд «Повернись живим» отримав офіційне право купувати з-за кордону товари військового призначення



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube