Морпіхи взяли в полон окупантів як на Донецькому, так і на Херсонському напрямках – усі вони були примусово мобілізовані з так званої «днр»


16:4603.08.2022

Особовий склад військових частин та підрозділів морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у складі угруповань продовжує завдавати втрат російським окупантам та робити усе можливе наближаючи перемогу України.

Про успішні операції на різних напрямках повідомили в Командуванні морської піхоти, передає Інше ТВ.

Так, на Донецькому напрямку морські піхотинці влаштували засідку, в результаті чого знищили 2 БМП-2, 1 танк, 15 чоловік живої сили та взяли 3 полонених.

На Херсонському напрямку наші воїни теж активно проводять демілітаризацію російської армії. Наша артилерія підбила ворожий танк, який знаходився в зоні відповідальності підрозділу, а бійці взяли двох полонених. Також артилерійські підрозділи завдавали удари по скупченню живої сили та техніки окупантів, вели контрбатарейну боротьбу. Втрати ворога уточнюються.

Важливо, що майже усі полонені – це примусово мобілізовані з так званої днр, що в черговий раз демонструє усі «переваги» життя під російською окупацією. З боку кремлівських господарів вони мають відповідне ставлення, їх гонять, як худобу, на смерть й інколи навіть не видають засоби захисту. Виходячи з цього, у таких мобілізованих вибір не великий – загинути від української зброї або бути розстріляним своїми. Однак є й третій варіант – здатися в полон. Українці поважають міжнародне право, тому попри усю ненависть до російських нелюдів полонених не вбивають.

Як повідомляло Інше ТВ, Морські піхотинці ВМС ЗС України в бою на Херсонському напрямку захопили у полон 11 російських окупантів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube