ЗСУ перебили залізничне сполучення з Кримом, коли вдарили по ешелону на Херсонщині, – розвідка Британії


10:0503.08.2022

ЗСУ завдали удару по російському ешелону з боєприпасами в Херсонській області на півдні України. Вкрай малоймовірно, що залізничне сполучення, що з’єднує Херсон з Кримом, залишиться в робочому стані.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

“Російські сили, швидше за все, відремонтують залізничну гілку протягом декількох днів, хоча вона залишиться вразливою для російських сил і їх шляхи постачання з Криму в Херсон”, – йдеться в повідомленні.

За даними британської розвідки, Росія просуває нещодавно створену поромну переправу замість пошкодженого Антонівського мосту через річку Дніпро в Херсоні для використання в цивільних цілях. Однак російські збройні сили майже напевно будуть використовувати її для перекидання військ і матеріально-технічного постачання.

“Ймовірно, ми побачимо зростання числа цивільних осіб, які намагаються покинути Херсон і його околиці, оскільки бойові дії тривають, а нестача продовольства посилюється. Це створить навантаження на транспортні вузли та маршрути, що, ймовірно, призведе до реалізації заходів з контролю за рухом”, – зазначають у Міноборони Британії.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube