Вілкул наслідує Кіма: за повідомлення про навідників та колаборантів у Кривому Розі також будуть давати гроші


14:4831.07.2022

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул обіцяє грошову винагороду за повідомлення про навідників та зрадників.

Про це він повідомив у Facebook.

За його словами, весь народ України щодня героїчно виборює свою свободу: воїни борються на фронті, а в тилу комунальники відновлюють електро-, водо- та газопостачання після обстрілів; фермери збирають урожай на полях; лікарі рятують життя нашим військовим.

Але є ті, хто продовжує працювати на окупантів, здаючи позиції воїнів ЗСУ, повідомляють про розміщення складів, коригують вогонь окупантів.

– Ці люди теж ходять і живуть поряд із нами. Хоча ні, це не люди. Вони гірші за ворогів – це зрадники. Наші спецслужби активно працюють із пошуку цих злочинців і знаходять їх, – вважає Вілкул.

За його словами, робота правоохоронних органів буде ефективнішою, якщо приєднаються і прості громадяни.

У місті роблять спеціальну “гарячу” телефонну лінію та електронну адресу, на які можна буде повідомити про колаборантів та зрадників.

– Я гарантую, що якщо за вашою інформацією буде затримано реального шпигуна, я особисто виплачу людині, яка змогла надати інформацію, 50 тисяч гривень. Якщо це буде покидьок-агітатор за “російський мир” (тільки наголошую – потрібне підтвердження, краще аудіо- або відеофіксація) – 10 тисяч гривень. Такі люди, по суті, також є ворожими агентами впливу, – зазначає Олександр Вілкул.

Як повідомляло Інше ТВ, Начальник Миколаївської ОВА обіцяє по $100 за кожного зданого коригувальника ворожого вогню (ВІДЕО).

За добу по Миколаївщині надійшло 96 повідомлень щодо колаборантів чи корегувальників – Кім

Якщо вам є, що повідомити про корегувальників ворожого вогню: інструкція для мешканців Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube