Миколаївці відмовляються від нагороди за корегувальників россійських обстрілів, – Віталій Кім


16:3226.07.2022

Наразі на Миколаївщини відпрацьовують інформацію щодо трьох осіб, про яких повідомили місцеві мешканці як про россійських корегувальників в рамках оголошеного губернатором збору данних.

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів в ефірі національного телемарафону, передає Інше ТВ.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім підтвердив свій намір закрити найближчими днями Миколаїв, щоб провести роботу щодо нейтралізації диверсантів та навідників россійських обстрілів.

У миколаївського губернатора поцікавилися, як реалізується його ініціатива виплати 100 доларів за інформацію про коригувальників ворожого вогню.

— Три людини зараз ми відпрацьовуємо, інших перевіряємо. Багато інформації, люди відмовляються від грошей, допомагають просто та надають інформацію. Частина з неї корисна, ми з нею працюємо, — сказав Віталій Кім.

Кім дав зрозуміти, що відмовлятися від ідеї закрити Миколаїв на кілька днів для пошуку ворожих агентів не збирається. І уточнив, кого саме шукатимуть.

– Я вже казав, що це буде (на той час) за тиждень-два, після того, як закінчиться активна фаза збирання врожаю, щоб не заважати нашим фермерам. Після цього ми відпрацюємо, потренуємося з нашою поліцією, з військовими, з Нацгвардією щодо ДРГ, заодно відпрацюємо тих, хто погано ставиться до України, – сказав миколаївський губернатор.

Віталія Кіма не бентежить можливість приготування ворожих агентів до публічно анонсованої акції.

– Та хай готуються чи не готуються, все одно їх всіх знайдуть. Ми йдемо своїм шляхом, у нас свій план і ми його реалізовуємо. А то їх проблеми, що вони будуть з цим робити, — додав голова ОВА.

Як повідомляло Інше ТВ, Начальник Миколаївської ОВА обіцяє по $100 за кожного зданого коригувальника ворожого вогню (ВІДЕО).

За добу по Миколаївщині надійшло 96 повідомлень щодо колаборантів чи корегувальників – Кім

Якщо вам є, що повідомити про корегувальників ворожого вогню: інструкція для мешканців Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube